Uitzending
RTL Boulevard - 18-5-2021

18-5-2021

RTL Boulevard

345 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marc over interview Mxima: 'Ze had geluk met rommelige Matthijs'
Onze koningin Maxima (50) weet gisteravond weer wat extra Nederlandse harten te winnen. In een interview met Matthijs van Nieuwkerk (60), speciaal voor haar 50ste verjaardag, vertelt ze open over werk, het verlies van haar jongste zusje en haar eerste jaren in Nederland. Maar ze windt de kijkers pas echt om haar vinger als ze het bijna niet droog kan houden wanneer ze praat over haar huwelijk en haar grote trots: De 3 A'tjes.

Zijn Sonja Bakker en Barry weer koek en ei?
In het liefdesleven van Sonja Bakker (46) gaat het er momenteel een stuk roeriger aan toe, dan in haar kookboeken. Na een explosieve knipperlicht-relatie met haar vriend Barry, lijken alle seinen nu tch weer op groen te staan voor het stel. De twee zijn onder andere samen gesignaleerd op liefdeseiland Ibiza.

Nikkie Plessen wordt ongemakkelijk van plaatsing in Quote
De nieuwe Quote top 100 Selfmade met jonge miljonairs is uit! We spraken hoofdredacteur Paul van Riessen. Andere namen zijn Doutzen Kroes met 29 miljoen, Nikkie plessen met 28 miljoen, Afrojack met 26 miljoen en Demy de Zeeuw met 17 miljoen.

Dries Roelvink als personal trainer op het Binnenhof
Morgen worden er versoepelingen doorgevoerd waar menigeen lang op zat te wachten. Er is geen enk-el excuus meer voor coronakilo's, want: de sportscholen gaan weer open! En om te vieren dat we ons weer in het zweet kunnen werken in de oude vertrouwde gym, nam Dries (62) een paar spullen uit zijn fitnesskelder mee naar het Binnenhof.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 18 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie