Uitzending
RTL Boulevard - 14-5-2021

14-5-2021

RTL Boulevard

439 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Eerste beelden langverwachte reünie-special van 'Friends'
We hebben er even op moeten wachten, maar na zeventien jaar is het dan eindelijk zover: over twee weken lanceert HBO Max de langverwachte reünie-aflevering van 'Friends'.

Leco van Zadelhoff over nieuwe trend met LED-masker
Een zacht perzikhuidje dat willen we natuurlijk allemaal wel. Daarom smeren en spuiten velen hun gezicht met van alles in, om er maar zo jong mogelijk uit te blijven zien. Ondertussen staan de ontwikkelingen niet stil, en daarom kun je nu ook een LED-masker inzetten.

Voetbalhelden te zien in nieuwe Videoland-serie
In de gloednieuwe Videoland-serie 'Villa Oranje' vliegen de vier voetbalhelden Wesley Sneijder (36), Dirk Kuijt (40), Johnny Heitinga (37) en Mark van Bommel (44) naar Ibiza. Daar nemen ze hun carrière nog eens onder de loep en blikken ze vooruit op het naderende EK. Dat gaat uiteraard gepaard met gelach, een traan, wat drank en heel veel muziek.

John van den Heuvel: 'Criminelen hebben vrij spel in bloemenindustrie'
De bloemensector in Nederland is voor criminelen de perfecte plek om eventjes de bloemetjes buiten te zetten. Transporten vol met Hollandse ruikers lenen zich namelijk perfect voor ladingen coke (of andere verboden middelen). Dat is de Flora-branche al heel lang 'n door in het oog.

Duncan Laurence openhartig over songfestival
We hebben het deze weken vooral over het songfestival van dít jaar, maar het is door de winst van Duncan Laurence (27) - van twee jaar geleden - dat we dit feestje überhaupt kunnen vieren. Songfestivaldeskundige Aran Bade bracht hem een bezoekje in Ahoy.

'Prins Harry haalt in podcast uit naar eigen opvoeding door Charles'
Alsof het Oprah-interview nog niet genoeg was, heeft prins Harry (36) zich (opnieuw) negatief uitgelaten over 't Britse koningshuis. In 'n podcast (met acteur Dax Shepard (46)), doet 'ie verníetigende uitspraken over z'n opvoeding.

Martin Garrix dolblij met samenwerking Bono
Hoewel het nog een maand duurt voor 't EK wordt afgetrapt, is het vandaag al een 'Beautiful Day' voor Martin Garrix. Naast z'n 25ste verjaardag viert de DJ namelijk ook de lancering van zijn EK-nummer, die hij samen met Bono (61) heeft mogen maken.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 14 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie