Uitzending
RTL Boulevard - 17-5-2021

17-5-2021

RTL Boulevard

785 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie gruwelt van déze outfit op songfestival: 'Kan er niet bij'
Het songfestival gaat allang niet meer over puur en alleen de liedjes die gezongen worden. Het moet er ook allemaal een beetje leuk uitzien. Of leuk... In ieder geval opmerkelijk. Met Nederland als host moet het Hollandse styling-team met maar liefst 330 outfits op de proppen komen. En dat is dus flink doornaaien.

Agenten niet vervolgd voor doodschieten Duitse Sammy Baker (23)
Afgelopen zomer schoot de Amsterdamse politie de toen 23-jarige Duitse influencer Semmie Baaker dood, nadat hij in verwarde toestand onder invloed van drugs met een mes rondloopt. Semmies ouders vinden dat zijn dood voorkomen had kunnen worden. Maar na een uitvoerig onderzoek van de Rijksrecherche, wordt vandaag geconcludeerd dat de agenten toch echt uit noodweer hebben gehandeld.

Leco van Zadelhoff: 'Máxima heeft heel veel beste looks'
Waar Máxima (50) komt, zijn alle ogen op haar gericht. Wat heeft ze aan, hoe zit haar haar.. Leco van Zadelhoff (53) ontrafelt met ons haar signature looks, en heeft voor ons een overzicht gemaakt met daarbij natuurlijk zijn favoriet?

'Goede geile dag' voor Kim Holland: 'We mogen weer!'
Vanaf woensdag wordt het leven weer een stukje leuker! Het kabinet heeft vandaag groen licht gegeven voor nieuwe versoepelingen. En dat betekent dat we ons weer in het zweet kunnen werken in onze favoriete gym, loopings kunnen maken in de Python en ook net iets langer op het terras kunnen blijven plakken.

Máxima dankbaarder dan ooit voor extra tijd met dochters
Het is de verjaardag van koningin Máxima. En dat is voor haar meteen een goede reden om voor het eerst in tien jaar een uitgebreid tv-interview te geven. Dat deed ze aan niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk (60). Wij hebben alvast wat leuke hoogtepunten.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 17 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie