Uitzending
RTL Boulevard - 13-5-2021

13-5-2021

RTL Boulevard

487 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Deze jeans moet je volgens Nikkie aanschaffen (en deze niet)
Baggy's, skinny's en bootcut's: als Nederlanders hebben we al jaren de broek aan als het gaat om expertise over wie weet wel het meest geliefde kledingstuk in onze kast: De Jeans! Sinds kort hebben we er nieuwe pionier bij, want Siwan Bali weet met zijn merk 'Philip George' namelijk de spijker op z'n kop te slaan en verovert daarmee de hele wereld.

Ronnie Flex en Emma Heesters slaan handen ineen
Ronnie Flex (29) heeft weer een nieuwe vrouw aan de haak geslagen. En dan bedoelen we op professioneel vlak. Samen met Emma Heesters (25) gaat hij als een speer en met haar is hij de studio ingedoken. Ze komen met het nummer 'Alles wat ik mis' en wij waren backstage bij de clipopnames.

Omstreden GTST-baby ziet het levenslicht in Meerdijk
De meest roerende verhaallijn van dit seizoen 'Goede Tijden Slechte Tijden' komt vanavond tot een eind. De omstreden baby van de 15-jarige Demi en de 25-jarige Marwan ziet het levenslicht en dus is heel Meerdijk in rep en roer.

De oranjes in vol ornaat bij Carré: 'Herkende Máxima bijna niet'
Een lekker rustig weekje is het voor de Oranjes allesbehalve. Want terwijl Amalia (17) met haar neus in de boeken zit voor haar eindexamen, knutselt de rest van de familie een Sarah-pop in elkaar voor Máxima die maandag de 50 aantikt!

Ellen DeGeneres: 'Wist niets van slechte werksfeer'
Gisteravond vertelden we al dat Ellen DeGeneres (63) na ruim 3000 afleveringen stopt met haar show, ze vertelde er het volgende over. Vanavond zal niemand minder dan Oprah Winfrey (67) de presentatrice interviewen over het besluit om de stekker er uit te trekken.

Jeangu na eerste repetitie: 'Dit is waar het om draait'
Jeangu Macrooy (27) heeft zijn eerste repetitie op het podium van het Eurovisiesongfestival in Rotterdam achter de rug. De Nederlandse inzending oefende zijn nummer 'Birth Of A New Age' drie keer achter elkaar, waarvan de laatste twee door de aanwezige pers gevolgd konden worden.

Zien: de eerste beelden van Matthijs' interview met Máxima
Koningin Máxima geeft ter ere van haar vijftigste verjaardag aanstaande maandag een groot tv-interview. De eer voor de rol van interviewer is gegaan naar Matthijs van Nieuwkerk. Dit zijn de eerste beelden!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 13 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie