Uitzending
RTL Boulevard - 20-5-2021

20-5-2021

RTL Boulevard

182 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Cher blaast 75 kaarsjes uit en trakteert fans op nieuwe muziek
Hoewel Cher (75) dankzij de botoxspuit al jaren niet ouder wordt moet ze er vandaag toch echt aan geloven: ze heeft voor de zoveelste keer opnieuw haar eeuwige 25 lentes gevierd. Volgens de Hollywood-tabloids viert ze het echter klein met een bezoek aan haar grootste vriend: de plastisch chirurg, maar d'r fans trakteert ze op een nieuwe single!

Aran: 'Organisatie songfestival zit met handen in het haar'
Er is veel te doen in Rotterdam! Niet alleen is vandaag de tweede halve finale van het Songfestival, waarvoor koningin Maxima (50) de generale repetitie bijwoonde... Er was k een positieve coronatest. Duncan Laurence (27) trad eergisteren nog op in de eerste halve finale, maar testte vandaag positief op het coronavirus. Hij zal daarom zaterdag ook niet live in de finale te zien zijn.

Zal de koninklijke familie zaterdag aanwezig zijn in Ahoy?
Na al het nieuws zou je bijna vergeten dat er vanavond eerst nog een halve finale op het programma staat van het songfestival. In het kader van Mr Muziek in De Klas bezocht Koningin Maxima (50) vanmorgen een Rotterdamse basisschool en nam de leerlingen mee naar de generale repetitie van de tweede halve finale!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 20 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie