Uitzending
RTL Boulevard - 18-12-2015

18-12-2015

RTL Boulevard

696 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jess Glynne onderstboven van eigen succes
De Engelse zangeres Jess Glynne heeft een droomjaar achter de rug. De carrire van de 26-jarige gaat als een speer, en ook in Nederland verovert ze langzaam maar zeker de harten.

Royals al helemaal in de kerststemming
De kerstvakantie is officieel begonnen. Ook de royals zijn al volop in de kerststemming.

Onschuldige slachtoffer rellen Geldermalsen doet aangifte
De veldslag tussen de relschoppers en de politie in Geldermalsen zit nog vers in ons geheugen. Enorm geweld tegen de politie maar ook omstanders kregen klappen van de sterke arm. En daar was veel om te doen.

Amara Onwuka: Winst Expeditie geeft een kick
De strijd is gestreden. Na vele complotten, eilandraden en proeven was het gisteren het moment daar dat heel Nederland kon zien dat Amara Onwuka zich winnaar Expeditie Robinson 2016 noemen. De weervrouw van RTL is supertrots, vertelt ze aan de desk in RTL Boulevard.

Beau van Erven Dorens verrast Willy met kerstpakket
Dit jaar verrassen we maar liefst 25.000 mensen met een RTL Kerstpakket. Sommige ontroerende en bijzondere inzendingen pikken we eruit. Beau van Erven Dorens ging persoonlijk langs bij Willy Kijl die een zwaar jaar achter de rug heeft.

Willem Holleeder vraag om embargo in Passagezaak
Het is hoogst ongebruikelijk maar Willem Holleeder heeft gisteren voordat hij een verklaring aflegde in zijn strafproces een embargo geist. De deelnemers in het Passageproces mogen niet lezen wat topcrimineel heeft verklaard over de verdachten.

Giel, Domien en Paul genieten van laatste avondmaal
Het kerstgevoel begint ieder jaar pas echt met 3FM Serious Request. Onze speciale verslaggeefster Nicolette Kluijver zocht Domien Verschuuren, Paul Ribbeling en Giel Beelen op terwijl zij genieten van hun laatste avondmaal.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 18 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie