Uitzending
RTL Boulevard - 23-12-2015

23-12-2015

RTL Boulevard

646 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Georgina Verbaan heeft nieuwe vlam
Georgina Verbaan is tot over haar oren verliefd op Ralph Nauta, een 37-jarige ontwerper uit Amsterdam. Dat vertelt de actrice aan RTL Boulevard.

Brasserie Valentijn culinaire verrassing op het witte doek
In de nieuwe romantische komedie Brasserie Valentijn runt Georgina Verbaan een restaurantje met haar filmbroer, Roeland Fernhout. Wij spraken alle hoofdrolspelers op een toepasselijke plek.

Nederlandse Nicole wereldwijd succesvol als handmodel
We hebben allemaal wel een idee in ons hoofd van het perfecte topmodel: lang, slank, prachtig gezicht. Maar eigenlijk heb je dat helemaal niet nodig om een succesvolle modellencarrière te hebben. Mooie handen is al genoeg.

Nikkie Plessen maakt Manon blij met kerstpakket
Het is weer tijd voor de kerstpakketten actie! De actie is bijna voorbij, maar je kan nog tot morgenmiddag 12:00 pakketten bestellen.

Serious Request: Wat doet slaaptekort met je?
De donkere dagen voor Kerst zijn aangebroken, en dat zijn ook de dagen dat heel veel mensen slecht slapen. Het geringe aantal uren daglicht verstoort ons bioritme. En daar weten de DJ's in het Glazen Huis alles van.

V&D weer in de problemen
Het is een moeilijke week voor grote winkelketens in Nederland. Zowel het moederbedrijf van Scapino en Manfield als V&D hebben gisteren uitstel van betaling aangevraagd. Dat heeft grote gevolgen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 23 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie