Uitzending
RTL Boulevard - 14-12-2015

14-12-2015

RTL Boulevard

610 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Doutzen Kroes in de bres voor uitgehuwelijkte meisjes in Nepal
Doutzen Kroes is niet alleen maar een model. Ze zet zich al jaren in voor Dance4life. Zij zetten zich in om aids te stoppen. Wij spraken de blondine een paar minuten voordat ze naar Nepal vloog.

Derde concert voor De Toppers
Goed nieuws voor alle fans van De Toppers die vandaag geen kaartje hebben kunnen krijgen voor de concerten komende zomer. Jeroen van der Boom kondigt in RTL Boulevard namens de drie diva's een derde concert aan.

Entertainment Snacks maandag 14 december
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Gerechtshof behandelt zaak Groningse horrormoord
Het gerechtshof in Leeuwarden behandelt morgen de moord op Nico Leeuwe. De zaak heeft veel vertraging opgelopen maar de broer van Nico is blij dat hij morgen eindelijk iets mag zeggen over de zaak, die bekend staat als de Groningse horrormoord.

Laatste drie genomineerden Loden Leeuw bekend
Vanavond is het weer zover en wordt de loden leeuw uitgereikt. Zoals ieder jaar is het aan RTL Boulevard de eer om de top van de drie meest irritante BN'ers te onthullen.

Mannenharten kloppen extra hard op rode loper tijdens première
In het Amsterdamse DeLaMar Theater in Amsterdam kloppen de mannenharten vanavond extra hard. Het tweede deel van de gelijknamige film gaat vanavond in première. Onze speciale reporter Ruben Nicolai sprak op de rode loper met hoofdrolspelers Barry Atsma en Katja Herbes.

YouTube te vol met filmpjes illegaal vuurwerk
Zolderverdiepingen en garages door heel Nederland liggen op dit moment vol met illegaal vuurwerk. Explosieven die hele woonwijken de lucht in zouden kunnen blazen. Om het ergste vuurwerk van de straat te halen moet vaker gekeken worden naar YouTube.

One Direction neemt emotioneel afscheid van fans
Het is nu toch echt voorbij. One Direction nam gisteren na vijf jaar afscheid van de fans voor een sabbatical. Dat deden de zangers op de plek waar het allemaal ooit begon. Op de bühne van X-Factor. 

Peter R. de Vries: Uitvaart Dascha emotioneel 
Terwijl het onderzoek naar de dood van Dascha Graafsma nog steeds in volle gang is, nam de familie het Hilversumse meisje afgelopen zaterdag afscheid van haar. Peter R. de Vries is woordvoerder van de familie en was aanwezig bij de emotionele dienst. 

Albert Verlinde overhandigt kerstpakket aan kanjer
Dit jaar geven we maar liefst 25.000 kerstpakketten weg. Albert Verlinde ging op pad om hoogst persoonlijk zo'n pakket af te leveren bij een man die het echt verdient.

Jeroen hoopt op nog meer spanning tussen coaches The Voice
De afgelopen weken gaat het in de kranten meer over de coaches dan de kandidaten van The Voice Of Holland. Anouk neemt op haar rode stoel geen blad voor de mond. Zo vond ze tijdens de liveshow afgelopen vrijdag dat ze te weinig kritiek mocht geven.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 14 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie