Uitzending
RTL Boulevard - 11-12-2015

11-12-2015

RTL Boulevard

667 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Michelle Williams van Destiny's Child in Nederland
Michelle Williams breekt eind jaren negentig wereldwijd door met de meidengroep Destiny's Child. De Gospel Queen zingt zondag de sterren van de hemel in de Heineken Music Hall, maar wij spraken haar vandaag al!

Albert Verlinde is zijn nopjes als gasthoofdredacteur LXRY
Albert Verlinde is deze maand gast hoofdredacteur van het tijdschrift LXRY. Een blad dat zeker niet alleen interessant is voor rijke mensen, vertelt onze entertainmentdeskundige aan RTL Boulevard.

Nederlandse justitie ruziet met VS over uitlevering crimineel Henk R.
Drugscrimineel Henk R., beter bekend als de Zwart Cobra zit sinds 2006 een straf van twintig jaar uit in een Amerikaanse cel, maar justitie hier in Nederland wil hem nu ook ook spreken. De VS werkt daar alleen niet aan mee.

Klaas van der Eerden: Ik kon echt niet meer
In het heetst van de strijd afvallen in Expeditie Robinson, dan gun je geen enkele kandidaat. Toch moest Klaas van der Eerden gisteren vlak voor de finale het strijdtoneel verlaten.

Gerard Ekdom prikt een vorkje met luisteraars
BBQ'en doe je normaal gesproken natuurlijk vaak alleen in de zomer. Voor Gerard Ekdom is dat geen reden om het vlees niet uit de schuur te halen. De NPO Radio 2-dj organiseerde een gezellig feestje onder de kerstboom in het sfeervolle Den Bosch.

Camerabeelden opgedoken in zaak Dascha
Nieuwe ontwikkelingen in de zaak Dascha Graafsma. RTL Boulevard heeft camerabeelden in handen gekregen waarop het 16-jarige meisje te zien zou zijn. Dascha kwam op zaterdagochtend 28 november om het leven nadat zij werd aangereden door een trein.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 11 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie