Uitzending
RTL Boulevard - 16-12-2015

16-12-2015

RTL Boulevard

898 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hoe is het nu met Youp van 't Hek?
Verontrustend nieuws weer over Youp van 't Hek. De cabaretier is gisteren voor de tweede keer binnen n week tijdens een voorstelling onwel geworden.

Dafne Schippers schittert op sportgala
Het was een mooie sportavond gisteren. In een bomvolle RAI werden de sportprijzen van dit jaar uitgereikt. Er was eigenlijk maar een vrouw waar het om draaide: Dafne Schippers.

Jan Taminiau tovert Dafne Schippers om tot sportprinses
Dafne Schippers is de bij de verkiezing tot Sportvrouw van het Jaar, die morgen wordt gehuldigd op het NOS/NOC*NSF Sportgala. En dan moet je natuurlijk wel in een glamourjurk verschijnen en dus heeft Dafne niemand minder dan topcouturier Jan Taminiau ingeschakeld.

Finale Expeditie Robinson: Kwestie van overleven
Morgen is de bloedstollende ontknoping van Expeditie Robinson. Van de zeventien kandidaten zijn er nog drie over. Sterk vermagerd en oververmoeid gaan Amara Onwuka, Anna Speller en Oscar Aerts de strijd met elkaar aan.

Denzel Slager scoort op het veld en op de catwalk
De naam Denzel Slager doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar dat duurt niet lang meer. De 22-jarige Amsterdammer tekent namelijk deze week nog een meerjarig contract als profvoetballer bij LA Galaxy, de oud-club van David Beckham. En hij werkt nog aan een andere glanscarrie`re in Hollywood ook!

Daphne verrast Joke met kerstpakket
We geven dit jaar maar liefst 25.000 kerstpakketten weg. Daphne Deckers ging op pad om een pakket te bezorgen bij Joke.

De hipste kerstoutfits volgens Xelly, Danie en Sylvie
Kerstavond lijkt nog ver weg, maar het is echt de hoogste tijd om na te denken over je oufitje. Want je wil straks echt geen stress of erger nog... misgrijpen. De drie goede vriendinnen Danie Bles en Sylvie Meis en Xelly Cabau van Kasbergen delen hun tips met je.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 16 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie