Uitzending
RTL Boulevard - 24-12-2015

24-12-2015

RTL Boulevard

685 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Anouk verrast Alexandra met kerstpakket
Anouk is op pad geweest met Annelies, die haar dochter Alexandera wil verrassen met een kerstpakket omdat ze zo druk is met haar fulltime job en avondstudie.

De vrouw achter Donald Trump
Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw zoals ze altijd mooi zeggen. In het geval van multimiljonair Donald Trump is dat zeker waar. Hij wil namelijk president worden en is goed op weg met zijn strijd.

Boeren geert en Tom nog steeds dolverliefd
Yvonne Jaspers en haar boeren hebben ook in 2015 de gemoederen behoorlijk bezig gehouden. Waren het niet de grijpgrage handjes van boer Geert, dan ging het wel over het wel en wee bij de knappe tulpenboer Tom. Yvonne ging vlak voor de feestdagen nog even bij ze langs.

Nicolette van Dam zoekt het hoger op
Nicolette van Dam hing gisteren in een trapeze in de Ziggo Dome voor d kerstshow van Nederland: The Christmas Show.

Zo maak je het lekkerste kerstrecept
In de meeste huishoudens krijgen de keukenprinsen en -prinsessen klamme handjes. Want dat diner wordt vaak toch wel onderschat in de planning. Maar geen nood, wij zorgen dat je er uit kan gaan met een bang!

Laatste dag voor Giel, Paul en Domien in Galzen Huis
Sinds vrijdag maken Paul Rabbering, Giel Beelen en Domien Verschuuren non-stop radio voor Serious Request. En het aftellen is begonnen, want ze mogen bijna uit het Glazen Huis.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 24 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie