Uitzending
RTL Boulevard - 17-10-2019

17-10-2019

RTL Boulevard

372 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 290"
Met in deze uitzending: -Marco Borsato ging vreemd met pianiste Iris Hond. -Talkshow 'Ladies Night' succesvol van start. -Rico Verhoeven en Badr Hari vliegen elkaar in de haren. -En het laatste nieuws uit Ruinerwold. Wat is toch die Moonsekte?

Badr Hari en Rico Verhoeven staan weer oog in oog met elkaar
Het is nu al de meest besproken wedstrijd van het jaar: de titanenstrijd van Badr Hari en Rico Verhoeven. In 2016 stonden de twee kickboxer al tegenover elkaar in de ring, maar eindigde de wedstrijd vroegtijdig door een blessure van Badr Hari. De rematch vindt op 21 december plaats, maar vandaag staan de twee grootheden al oog in oog met elkaar tijdens een staredown.

Liefdesleven Marco en Leontien Borsato in puin door affaire
Een grote onthulling in de Telegraaf vandaag. Marco Borsato bevestigt dat hij een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond. Hoewel hij altijd open en eerlijk is geweest dat z'n huwelijk met Leontine hoogte- en dieptepunten heeft gekend, komt het nieuws als een shock.

Buurvrouw: 'Familie Ruinerwold waren opeens verdwenen'
Het mysterieuze verhaal van het spookgezin uit Ruinerwold gaat verder. Vandaag doet de politie onderzoek in en rondom de boerderij en wordt bekend dat de familie waarschijnlijk banden had met de zogenoemde 'Moon' sekte.

Peter R. de Vries: 'Neerleggen Weski komt niet door moord op Wiersum'
Inez Weski heeft zojuist aangegeven haar verdediging van Ridouan Taghi neer te leggen. Peter R. de Vries geeft aan dat dat niets te maken heeft met de moord op advocaat Wiersum.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 17 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie