Uitzending
RTL Boulevard - 16-10-2019

16-10-2019

RTL Boulevard

264 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Willem-Alexander en Mxima zetten beste beentje voor in Mumbai
Het staatsbezoek van Willem-Alexander en Mxima is lekker op stoom. Vandaag strijken onze royals neer in Mumbai. Ook op deze derde dag van het staatsbezoek staat alles weer in het teken van handjes schudden. De Indiase bevolking vindt het maar wat gezellig.

John van den Heuvel over drama in Drenthe: 'Krankzinnig verhaal'
Er zijn nog ontelbaar veel vragen over het bizarre nieuws van het Drentse gezin dat 9 jaar lang in alle anonimiteit zou hebben geleefd. De harde feiten laten nog op zich wachten, en ondertussen gaat het nieuws sinds gisteren de hele wereld over.

Armin van Buuren organiseert heel apart evenement tijdens ADE
Amsterdam is vanaf vandaag 't centrum van de dancewereld door het Amsterdam Dance Event. Naast alle feesten is het ook de ideale plek om nieuwe muziek te promoten. Armin van Buuren doet dat op een creatieve manier; met zijn eigen escaperoom. Fatima en Veronica testten hem voor ons uit.

Maarten van Rossem: 'Zus kon niet mee voor programma wegens ziekte'
Tijdens RTL Boulevard werd er gebeld met Maarten van Rossem naar aanleiding van zijn nieuwe programma. Echter viel het op dat zijn zus niet meewerkte aan de show. Zij iz ziek, aldus Maarten.

GTST-actrice Stephanie eerlijk over echtheid diabetes in show
Stephanie van Eer speelt al een tijdje de rol van Jojo Abrams, het zusje van Bing, in Goede tijden, Slechte tijden. Sinds de zomercliff weten we dat Jojo diabetes type 1 heeft. En zij krijgt volgende week, in een speciale aflevering, versterking van een lotgenoot en diens vader. Maxime de Boer. En dan denk je De Boer? Toch niet van De De Boer? Inderdaad, dat is de dochter van Ronald de Boer.

Ook boerin Bertie zet zich in tijdens het boerenprotest
Het is weer een drukte van jewelste vandaag in de Hofstad, want duizenden boeren zijn weer naar het Malieveld getrokken om te protesteren. Ook 's lands bekendste boer, Bertie, is erbij .

Angelina Jolie over struggles tijdens opnames Maleficent
Pak de popcorn erbij, want vanaf vandaag is het vervolg van Maleficent 1; Maleficent: Mistress of Evil te zien op het witte doek. In de hoofdrol een sterrencast waar je u tegen zegt, maar het draait natuurlijk allemaal om dat ene Hollywood-icoon: Angelina Jolie.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 16 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie