Uitzending
RTL Boulevard - 20-10-2019

20-10-2019

RTL Boulevard

305 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lach en traan dicht bij elkaar in nieuw seizoen Alles Uit De Kast
In een nieuw seizoen van Alles uit de kast geeft Fred van Leer weer stylingadvies. Met een flinke dosis humor geeft hij de kandidaten weer een flinke portie zelfvertrouwen.

Ouders opgelet! Arie Boomsma heeft d tip om je kindje te laten slapen
Kinderen die niet willen slapen: Arie Boomsma weet er alles van. Gelukkig heeft hij de afgelopen jaren wat tips verzameld, die hij graag met jou en mij deelt.

Brace geeft voorproefje Roast of Ali B
Ali B is dit jaar het slachtoffer tijdens The Roast. Zijn maatje Brace is al druk bezig met het oefenen van zijn grappen en grollen.

Brace wil in de voetsporen treden van Andr Hazes
Vier jaar na zijn deelname in The voice of Holland is Brace terug met een nieuwe plaat. En niet zomaar: hij viert tevens zijn vijftienjarig jubileum in de muziekindustrie.

Marielle van Essen gaat hard in op meningen in de studio
Deze week werd de zoon van de bekende drugsbaas El Chapo kort na zijn arrestatie vrijgelaten vanwege een explosie aan geweld. Nu blijkt dat er ng een zoon van de bekende drugsbaas is aangehouden. Advocaat Marielle van Essen snapt de regering van Mexico wel.

Signeersessie Frans Bauer loopt volledig uit de hand
Een signeersessie van Frans Bauer heeft in Apeldoorn gezorgd voor een verkeersinfarct. Honderden mensen wilden een krabbel van de zanger en daar had de organisatie niet op gerekend.

Ronald Molendijk neemt DJ Mag Top 100 niet serieus
De beste dj van de wereld is gisteravond traditiegetrouw weer bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Music Festival. En dit jaar is het er niet een, maar twee!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 20 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie