Uitzending
RTL Boulevard - 21-10-2019

21-10-2019

RTL Boulevard

418 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

André Hazes: 'Mijn moeder is weer wie ze was'
In het programma Waar is de Mol? deed André Hazes pittige uitspraken over zijn moeder. Rachel was gisteren wel aanwezig bij zijn concert. André vertelt openhartig over dat fijne moment.

Albert Verlinde: 'Wil graag iets in de interviewsfeer'
Albert Verlinde is momenteel niet te zien op televisie. Wel denkt hij na over programma's die hij weer kan gaan doen. Aan RTL Boulevard vertelt hij wat hij in gedachten heeft.

Dit zijn de make-up trends voor Halloween
Tot een paar jaar geleden had de gemiddelde Nederlander eigenlijk niet zoveel met Halloween, maar inmiddels is het feest niet meer weg te denken in de kroegen en clubs. En als je Halloween viert, moet je het natuurlijk wel goed doen. Dus ook je make up.

Wie gunt Rijk de samensmelting het meest?
Voor vele BN-ers is mee doen aan Expeditie Robinson een droom die uitkomt! Zo ook voor de You-tuber Rijk Hofman. Maar in plaats van complotjes en zenuwslopende proeven zat hij zijn hele expeditie op het afvallers-eiland. Fatima zocht hem op en gunde hem toch een echte Expeditie-ervaring!

Marc van der Linden: 'Britse pers is snoeihard'
Het is het gesprek van de dag in royalty-land; de documentaire van prins Harry en Meghan Markle over hun reis door Afrika. Het koppel is openhartiger dan ooit, want zo praten ze uitgebreid over het ouderschap, en over de gigantische hoeveelheid media-aandacht waar ze elke dag mee moeten zien te dealen. En dat is heel zwaar.

Vader spookgezin blijkt actief te zijn op internet
De vader van het spookgezin uit Ruinerwold dat negen jaar lang ongeregistreerd op een boerderij-erf woont blijkt ondanks het isolement zeer actief te zijn op het internet. Daarop deelt hij, onder een schuilnaam, alles over zijn bijzondere evangelische levenswijze.

Everon Jackson Hooi: 'Ik zag het leven niet meer zitten'rtl
Everon Jackson Hooi (37) doet in de nieuwste aflevering van Holland's Next Top Model, die alvast te zien is bij Videoland, een paar opvallende uitspraken. Zo praat de acteur onder andere openhartig over zijn seksualiteit en depressie.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 21 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie