Uitzending
RTL Boulevard - 12-10-2019

12-10-2019

RTL Boulevard

337 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gers Pardoel was het haasje tijdens The Masked Singer
Gisteren valt het doek voor Gers Pardoel in The Masked Singer. De zanger die zich voor het programma in een konijnenpak stak, werd ontmaskerd door de jury en daar baalt de populaire artiest behoorlijk van.

Hendrik Groen pakt zijn Geheime Dagboek er weer bij
De hitserie het Geheime Dagboek van Hendrik Groen is terug. Maandag gaat het nieuwe seizoen van start en wij spraken de hoofdrolspelers die op een wel heel erg leuk tripje gaan.

Britse voetbalechtgenotes vliegen elkaar in de haren
Het is niet de Brexit die heel Groot-BritanniŽ doormidden splijt. Nee, het zijn de Voetbalvrouwen Coleen Rooney en Rebekah Vardy die in een oorlog zijn beland. Deze vete is zo groot nieuws dat zelfs Netflix een serie over ze wil maken.

Tom Egbers enorm opgeschrikt door hartaanval
Hij kreeg van de zomer een flinke wake-up call toen hij werd getroffen door een hartaanval. Maar Tom Egbers toont zich strijdbaarder dan ooit. We spraken de sportpresentator op de rode loper waar zijn vrouw en dochter het stralende middelpunt waren.

Roxeanne Hazes is een sensatie: uitverkocht Paradiso gaat los
Het was een avond voor Roxeanne Hazes om nooit meer te vergeten. Ze trapte haar tour af in een uitverkocht Paradiso, voor het eerst dat ze in d'r uppie voor zoveel mensen stond. Wij waren er natuurlijk bij.

Will Smith heeft de dubbelrol van zijn leven te pakken in Gemini Man
In de nieuwe blockbuster Gemini Man speelt Will Smith de dubbelrol van zijn leven. Hij kruipt in de huid van een scherpschutter die met pensioen wil EN in die van een 23-jarige kloon die hem moet vermoorden.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 12 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!