Uitzending
RTL Boulevard - 13-10-2019

13-10-2019

RTL Boulevard

481 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ronald Molendijk: succes Floor Jansen doet andere deelnemers tekort
In de eerste zeven afleveringen van Beste Zangers staan de vocalisten ieder n keer centraal. Dat levert al veel indrukwekkende optredens op. Maar dat is nog lang niet alles, de kijkers worden k op een mooie afsluiting getrakteerd. Wederom gooit Floor Jansen hoge ogen, maar volgens Ronald moeten we ook de rest niet vergeten.

Henk Poort vindt zingen met Floor Jansen hoogtepunt Beste Zangers
Het twaalfde seizoen van het succesvolle programma Beste Zangers kwam gisteren tot een spetterend einde. Ruim 1,4 miljoen mensen zagen hoe onder andere Floor Jansen en Henk Poort nog n keer alle registers opentrokken.

Jamie noemt exit Tooske onterecht: 'Het kwam uit de lucht vallen'
Het Dancing With The Stars-avontuur van Tooske Ragas kwam gisteren onverwacht ten einde. Voormalig kandidaat Jamie Trenit snapt niets van haar exit.

Lil' Kleine haalt alles uit de kast voor 25ste verjaardag
Lil' Kleine heeft gisteren zijn 25ste verjaardag goed gevierd. Het feestje had als thema 'Dirty Versace' en gasten waren dan ook gehuld in een iconisch printje van het Italiaanse modehuis. The Voice-pupil Quido van de Graaf trad op voor de jarige rapper.

Moord Nadia van de Ven hakt er nog in bij Peter R. de Vries
In 2002 wordt Nadia van de Ven in haar studentenwoning in Utrecht doodgeschoten. In de aangrijpende en emotionele documentaire, OverLeven laat het pijn, slopende rechtszaken en complexe rouw zien die de moeder en zus na deze moord op hun dak krijgen.

Shawn Mendes en Mark Ronson fan van 'onze' Babette Labeij
Bekende zangcoach Babette Labeij kan haar geluk niet op. Niemand minder dan de werelberoemde producer Mark Ronson, heeft een video op Instagram geplaatst waar zij met kinderen uit haar zangschool een nummer van hem zingt!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 13 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie