Uitzending
RTL Boulevard - 12-5-2021

12-5-2021

RTL Boulevard

389 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Makelaar Alex slaat flater tijdens opnames Kopen Zonder Kijken
De opnames van tv-programma 'Kopen Zonder Kijken' zijn weer bezig. En dat gaat niet altijd goed... De crew van de show ligt helemaal dubbel als tv-makelaar Alex doet aan 'Lopen Zonder Kijken'.

Peter heeft vertrouwen in vinden overvallers Eran Zahavi
Dinsdagavond kwamen bij 'Opsporing Verzocht' meer details naar buiten over de gewapende overval op het huis van PSV-speler Eran Zahavi (33), die afgelopen zondag in Amsterdam plaatsvond. Zijn vrouw en vier kinde

'Als je de sportscholen opengooit, dan ook theaters open'
Baantjes trekken in het binnenband en vanaf 6.00 uur 's ochtends op het terras: het kan binnenkort allemaal weer! Premier Mark Rutte (54) gaf dinsdagavond een deel van het land weer wat lucht en dat stemt velen gelukkig, maar niet iedereen.

Marco Borsato: 'Het is gewoon nog niet af tussen ons'
We hebben er slechts 'een moment' op moeten wachten, maar sinds vannacht is ook de tweede single van Rolf Sanchez (29), Marco Borsato (54) en John Ewbank (52) een feit. De heren het glas, maar Marco heeft nog meer om op te proosten.

Marco Borsato voorlopig niet bij The Voice, 'maar zeg nooit nooit'
Vanwege een burn-out moest Marco Borsato (54) zijn rol als coach bij 'The voice of Holland' neerleggen. Of hij ooit nog terugkeert? Dat vertelt hij aan RTL Boulevard.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 12 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie