Uitzending
RTL Boulevard - 17-10-2020

17-10-2020

RTL Boulevard

246 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Living legend Clint Eastwood draait al 65 jaar mee in Hollywood en denkt nog lang niet aan zijn pensioen
In Hollywood doen ze niet aan een pensioengerechtigde leeftijd, en wordt er tot het bittere eind door-geacteerd. Beste voorbeeld is natuurlijk niemand minder dan Clint Eastwood, die met zijn 90 jaar allang lekker achter de geraniums mag plaatsnemen, maar dat doet 'ie toch veel liever achter de camera.

Een jaar geleden werd het spookgezin uit Ruinerwold ontdekt, hoe gaat het nu met de zaak?
Als een caf-eigenaar uit Ruinerwold een jaar geleden een jongeman spreekt, die beweert al jarenlang niet buiten te zijn geweest, belt hij de politie. Daarna volgt een verbijsterende ontdekking. Op een boerderij in de buurt, blijkt een vader met zes kinderen totaal afgesloten van de bewoonde wereld te wonen.

Zelfverzekerde Diederik Jekel kent geen podiumangst tijdens The Masked Singer
Nederland zat gisterenavond weer massaal voor de buis voor The Masked Singer. Niet n, maar twee gemaskerde sterren moesten zichzelf onthullen. En tsja, daar zat voor ons wel een heel bekend figuur bij.

Huisvriendin Caroline werd omgekocht om uit de buurt van Meilandjes te blijven
Het ziet ernaar uit dat de Meilandjes het bloed van voormalig vriendin Caroline wel kunnen drinken. Vandaag reageert laatstgenoemde in RTL Boulevard wat ze van Martiens onthullingen vindt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 17 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee