Uitzending
RTL Boulevard - 7-2-2014

7-2-2014

RTL Boulevard

1374 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De Sprinters: vallen en prestaties
Mark Tuitert en Michel Mulder zijn twee van de sprinters die ons land vertegenwoordigen in Sotsji. Oud-Studio Sport presentator Annette van Trigt volgde hun ploeg in aanloop naar de Spelen. En dat begon exact een jaar geleden.

Gordon en premier Rutte prikken vorkje samen
Gordon is op z'n zachtst gezegd not amused dat ons koningspaar en de premier vandaag acte présence geven tijdens de openingsceremonie in Sotsji. Gordon belde kwaad onze premier op en die zegt de krullenbol nu toe dat ze samen binnenkort een vorkje gaan prikken.

Wat een week!
Er is de afgelopen week weer genoeg gebeurd in entertainmentland. We zetten de hoogtepunten voor je op een rij.

Nog steeds hommeles in Belgisch koningshuis
De rust is blijkbaar nog steeds niet weergekeerd bij de Belgische prins Laurent en prinses Claire. De prinses is al weken niet in het openbaar verschenen en is blijkbaar ook niet van plan dat binnenkort te doen..

Ilse DeLange nog een jaar jurylid The Voice
De agenda van Ilse DeLange puilt aan alle kanten uit. Vanavond trapt ze haar theatertour in Carré af en aan RTL Boulevard verklapt de Twentse schone dat ze volgend seizoen weer in de jury zit van The Voice of Holland.

Prins Jaime aan de slag als ambassadeur in Vaticaanstad
Prins Jaime de Bourbon de Parme gaat aan de bak als de Nederlandse ambassadeur bij de Heilige Stoel in Vaticaanstad. Dat is bekendgemaakt na de ministerraad.

Frans Bauer boert goed
Frans Bauer heeft in 2012 een goed jaar gedraaid. Uit de papieren blijkt dat dat zijn eigen vermogen in dat jaar met zo'n zeven ton groeide tot 15,2 miljoen euro.

Prinsesjes nog altijd uit de schijnwerpers
We moeten er nog even op wachten, maar op 17 februari is het weer tijd voor de koninklijke fotosessie in Lech. We vangen dan eindelijk weer een glimp op van Amalia en haar zusjes. De drie A'tjes worden nog steeds uit de spotlights gehouden, terwijl sommige andere troonopvolgers van dezelfde leeftijd al een halve baan hebben.

Team Nick en Simon klaar voor strijd
Vanavond stijgt de spanning weer tot ongekende hoogte bij The Voice Kids. Deze week zijn de kandidaten van Nick & Simon aan de beurt voor de battle ronde en ze zijn er maar wat klaar voor.

Geer en Goor de hak genomen in TV Kantine
Het wordt weer lachen, gieren en brullen geblazen in een nieuwe aflevering van de TV Kantine. Er zijn al heel wat typetjes voorbij gekomen, maar morgen worden dan eindelijk Gerard en Gordon gepersifleerd.

Verspreekt Tygo zich Wie Is De Mol?
Het kandidatenveld bij Wie Is De Mol? wordt steeds kleiner. Donderdagavond moest Aaf Brandt Corstius het programma verlaten. Tygo staat dit seizoen een beetje bekend om zijn versprekingen. Ook gisteravond leek hij weer iets verdachts te zeggen.

Rutte in pittig gesprek met Poetin
Premier Mark Rutte kwam vandaag in het Russische Sotsji aan. Hij werd verwelkomd door president Vladimir Poetin, waarna de twee een pittig gesprek aangingen.

Ronald Mulder en Jan Smeekens genieten samen in Sotsji
De komende dagen is het erop of eronder voor de Nederlandse schaatsers. Sprinters Ronald Mulder en Jan Smeekens kunnen niet wachten om maandag aan de start te verschijnen.

Edwin Evers op zijn plek in Sotsji
Edwin Evers en zijn team van 538 zijn veilig aangekomen in het Russische Sotsji. De heren beleven alweer hun achtste Olympische Spelen en verwelkomen weer hoog bezoek in de studio.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 7 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie