Uitzending
RTL Boulevard - 9-10-2019

9-10-2019

RTL Boulevard

338 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Water of wijn voor Maxime Meiland?
Aan de ene kant een Meilandje eraf en aan de andere kant een Meilandje erbij: dochter Maxime probeert zwanger te worden met een donor. Of het al gelukt is vertelt ze aan RTL Boulevard.

Hoe nu verder met Caroline uit Chateau Meiland?
In Chateau Meiland hebben we allemaal kunnen zien hoe huisvriendin Caroline met een burn-out terug naar Nederland ging. Aan RTL Boulevard vertelt Martien hoe het nu verder met haar gaat.

Dennis Weening over nominatie: 'Natuurlijk is het gek'
Dennis en Nicolette maken er al vijf jaar een hele expeditie van om die ring om de vinger te kunnen schuiven. Ook dit jaar zijn ze vol goede moed. Ook Dennis, die het programma inmiddels niet meer presenteert.

Erica weet het zeker: Chateau Meiland wint de Gouden Televizier-Ring
Over een paar uur weten we wie de Gouden Televizier-Ring gaat winnen. Wordt het na vijf keer genomineerd te zijn dan eindelijk Expeditie Robinson? Beste Zangers? Of toch het megasucces van SBS Chateau Meiland? We zochten de zenuwachtige genomineerden vanmiddag op tussen alle voorbereidingen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 9 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie