Uitzending
RTL Boulevard - 10-10-2019

10-10-2019

RTL Boulevard

218 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Veel bewijs overtreden beroepsverbod Keith Bakker'
Misdaadverslaggever John van den Heuvel reageert op het nieuws dat Keith Bakker in een isoleercel is geplaatst na het plaatsen van een blog waarin de van seksueel misbruik verdachte intieme chatsessies deelt.

Paul Elstak en Desray steken handen ineen
Het nummer 'Rainbow in the sky' van dj Elstak werd 25 jaar geleden uitgebracht, lang voordat streaming dienst Spotify uberhaupt bestond. Heel bijzonder dus dat deze track de platina plaat krijgt, hij is maar liefst 12 miljoen keer gestreamd.

Jar Ferwerda wil met Eva Jinek mee naar RTL
De toekomst voor Jar Ferwerda (43) is nog onduidelijk. Hij zou graag met zijn collega Eva Jinek meeverhuizen naar RTL, maar de onderhandelingen zijn nog in volle gang.

Verfilming de Belofte van Pisa eindelijk af
Het boek de Belofte van Pisa van Mano Bouzamour was in 2013 een grote hit. Geen wonder dat al snel de filmrechten werden verkocht. Eindelijk is de coming-of-age film af en Jamie sprak de makers en acteus.

OM eist twee jaar cel tegen Imanuelle Grives
Actrice Imanuelle Grives moet, als het aan het Belgische Openbaar Ministerie ligt, 2 jaar de cel in. Dat is de strafeis die ze vandaag kreeg, nadat zij op 21 juli werd opgepakt met een grote hoeveelheid drugs op festival Tomorrowland.

Twijfels over presentatiekunsten Dionne Stax
Dionne Stax presenteerde gisteren het Televizier-Ring Gala. Kijkers thuis hebben kritiek op de presentatrice. Wie zijn de geschikte kandidaten voor deze fantastische klus?

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 10 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie