Uitzending
RTL Boulevard - 8-4-2021

8-4-2021

RTL Boulevard

228 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Is de mediacode van ons koningshuis nog wel van deze tijd?
Koning Willem-Alexander (53) veranderde door de jaren heen van 'Prins Pils' tot waardig staatshoofd. Maar de reis naar Griekenland sloeg zijn opgepoetste imago vorig jaar in een klap aan diggelen. Het onderzoeksprogramma 'Medialogica' geeft ons nu een kijkje achter de schermen als het gaat om imagoschade en mediacode.

Linda Hakeboom blijft incasseren: 'Leven is niet meer zorgeloos'
Linda Hakeboom (35) kreeg vorig jaar de diagnose borstkanker. Twee maanden geleden was ze klaar met de chemotherapie, maar nu zijn er toch weer kwaadaardige cellen gevonden. En dus is haar chemotherapie nog niet voorbij.

Ex Sonja Bakker in hoger beroep tegen veroordeling mishandeling
Barry van Suijdam (47), de ex-verloofde van Sonja Bakker (46), gaat in hoger beroep tegen zijn veroordeling voor mishandeling. Dat bevestigt de rechtbank van Amsterdam vandaag aan ons.

Slachtoffers schietpartij Alphen aan de Rijn wachten nog steeds op schadevergoeding
Tristan van der Vlis schoot op 9 april 2011 zes mensen dood toen hij in winkelcentrum de Ridderhof in Alphen aan den Rijn het vuur opende. Ook bracht hij zichzelf om het leven. Veel slachtoffers wachten tien jaar later nog altijd op een schadevergoeding.

Gert Verhulst enthousiast over doorbreken klassiek K3-plaatje
Van de 1500 mensen die nog in de running zijn voor de nieuwe K3, bevinden zich 4 non-binaire personen. We spraken studio 100-baas Gert Verhulst (53) over het eventuele doorbreken van het klassieke K3-plaatje

Nooit eerder vertoonde beelden opgedoken Elizabeth en Philip
Er zijn nooit eerder vertoonde beelden opgedoken van koningin Elizabeth (94) en haar man prins Philip (99) uit 1953.De videos zijn gemaakt in Nieuw-Zeeland tijdens een zeven maanden durende tour door landen van de Commonwealth.

'Mensen moeten zelf kunnen kiezen of ze AstraZeneca willen'
Al 400 dagen is de wereld in de ban van corona. De enige weg terug naar ons oude, vertrouwde en vooral vrije leven is vaccineren, maar het gebruik van het AstraZeneca-vaccin is wegens bepaalde bijwerkingen inmiddels erg omstreden. Diederik Jekel (36) probeert wat onrust weg te nemen.

Nikkie: 'Waarom moeten we altijd iedereen afkraken?'
Khlo Kardashian (36) verandert vaker van uiterlijk dan van ondergoed. Alles moet perfect zijn. De realityster was dan ook woest toen een onbewerkte bikinifoto plots online werd gedeeld. Nikkie Plessen (35) vertelt of ze die boosheid begrijpt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 8 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie