Uitzending
RTL Boulevard - 16-7-2020

16-7-2020

RTL Boulevard

332 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dries Roelvink over vermeende ruzie tussen zoons Dave en Donny
Het lijkt flinke mot te zijn tussen de broertjes Dave en Donny Roelvink. Ze volgen elkaar zelfs niet meer op social media, wat in deze tijden behoorlijk tekenend is. Hun vader, Dries, geeft tekst en uitleg over de ruzie tussen de twee.

Gerenommeerd mannenblad zet transgendermodel op cover: 'Baanbrekend'
Jarenlang preikte de ene na de andere bloedknappe chick op mooie pagina's in het gerenommeerde Sports Illustrated. Allemaal hadden ze maatje 32 of nog minder, allemaal hadden ze lekkere flinke borsten en allemaal lagen ze parmantig in een azuurblauwe branding. Die tijden zijn voorbij. Diversiteit staat voorop en dus komt het blad met een primeur. Valentina Sampaio is het eerste transgendermodel wat in diezelfde branding mag gaan liggen.

Koningspaar geprezen om inzet tijdens coronacrisis
Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn volop in beeld sinds het coronavirus het land op zijn kop zette. Waar ze eerst nog een beetje op de achtergrond verdwenen, kwamen ze al snel bij allerlei instanties op bezoek. En daar krijgen ze nu veel lof voor.

Wibi Soerjadi kan geluk niet op nu Disneyland weer open is
Wibi Soerjadi heeft een zware tijd gehad tijdens deze crisis. Niet alleen kon hij nauwelijks optreden, nog veel erger: de pianist kon niet naar zijn geliefde Disneyland Parijs. Vandaag gaat het pretpark weer open en dus stond Wibi vanochtend in alle vroegte aan de poorten te rammelen, op zoek naar zijn allerbeste vrienden: Mickey Mouse, Goofy, Donald Duck en Pluto.

Ghislaine Maxwell voorgeleid in Epstein-zaak
Je kunt geen krant openslaan of podcast luisteren, of de vermeende handlangster van Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell wordt uitvoerig besproken. Gisteravond kreeg ze te horen dat ze onder geen beding de gevangenis mag verlaten, omdat ze vluchtgevaarlijk zou zijn. Allemaal niks van waar, aldus Maxwell. Met dikke tranen pleit ze zichzelf onschuldig.

Dit zijn Nikkie's favoriete Maxima-outfits tijdens de coronacrisis
Sinds de coronacrisis is koningin Maxima regelmatig in het openbaar te zien. De outfits van de vorstin worden volop bewonderd, bekritiseerd en beoordeeld, ook door Nikkie Plessen. Daarom heeft ze haar top 3 op een rijtje gezet.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 16 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie