Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - Zo: Raymann

Zo: Raymann

RAYMANN!

5-10-2014

| 1656 x bekeken | 0 reacties
9
In deze aflevering zijn aartsvader van de Nederlandse televisie Henny Huisman en soulzangeres Ntjam Rosie te gast. Wereld beroemde Nederlandse DJ Chuckie opent de show.

Ook deze zondag zien we weer ‘Het Kruisverhoor’ met de volkstypetjes van de Rotterdamse Kruiskade en in het onderdeel ‘Twee Culturen Op Een Kussen’ test Jörgen, met de in Kameroen geboren soulzangeres Ntjam Rosie en haar Surinaamse man, hoeveel ze van elkaars cultuur weten.

De Mannen van de Straat geven hun ongezouten mening over de actualiteiten en we zien Quintis Ristie terug met het item ‘Weekend met Quintis’, waarin hij Nederland vraagt naar het weekendgevoel. Tante Es ontvangt deze week de legendarische tv presentator Henny Huisman.

De spraakmakende ‘Kwaku Kdongo Kwis’, gepresenteerd door Professor Kwaku Kdongo en Uma Kdongo, is de enige quiz op de Nederlandse televisie waar de geschiedenis wordt bekeken door een donkere bril.

In deze uitzending van zo:Raymann waren Henny Huisman en Quintis Ristie te gast. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma zo:Raymann met de titel Zo: Raymann werd uitgezonden op zondag 5 oktober door de NTR. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie