Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - Zo: RAYMANN

Zo: RAYMANN

RAYMANN!

25-5-2014

| 1077 x bekeken | 0 reacties
8
Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van zo:RAYMANN! Met in deze uitzending: Marianne Vos, Anita Witzier en acteur Bright Richards!

Tante Es ontvangt deze zondag de Sportvrouw van het Jaar 2013: Marianne Vos! Zij is tweevoudig olympisch kampioene en meervoudig wereldkampioene wielrennen en veldrijden. Deze maand wordt voor het eerst de Marianne Vos Classic verreden, een tourtocht voor vrouwen.

De vakantie komt er weer aan, dus in Daar bij die Molen praat Jörgen met een ‘expert’ op het gebied van vakantieliefdes: Memories Zomerspecials-presentatrice Anita Witzier!

Naar aanleiding van de Nacht van de Vluchteling is het podium van Identiteit van Nederland deze zondag voor acteur Bright Richards. Hij is zelf gevlucht uit Liberia en maakt zich sterk voor New Dutch Connections, een organisatie die zich inzet voor een gezamenlijke toekomst in de multiculturele en multireligieuze samenleving.

In de aanloop naar het WK voetbal bezoekt Quintis als keeper wekelijks een voetballer uit één van de deelnemende landen. Deze zondag aandacht voor Costa Rica. Quintis bezoekt voetballer Bryan Ruiz van PSV.

Deze week ook weer: De Mannen van de Straat! Een verzamelplaats van typetjes van Jörgen en Jeffrey Spalburg.

In deze uitzending van zo:Raymann waren Marianne Vos en Anita Witzier te gast. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma zo:Raymann met de titel Zo: RAYMANN werd uitgezonden op zondag 25 mei door de NTR. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie