Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - Zo: RAYMANN

Zo: RAYMANN

RAYMANN!

18-5-2014

| 1285 x bekeken | 0 reacties
8
Zondag 18 mei om 23:15 uur op Ned.1 is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van zo:RAYMANN. Met in deze uitzending: Leontine Borsato, Edgar Davids en politicus Raoul Boucke.

Vorig jaar ontving Tante Es haar man Marco en deze zondag praat ze met “de enige echte”: Leontine Borsato. De actrice en presentatrice is samen met Jörgen Raymann en met haar zoon Senna te zien in de nieuwe film ‘Heksen Bestaan Niet’.

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen met het WK-voetbal in Brazilië voor de deur, niemand minder dan voetballer en ex-international: Edgar Davids!

Bij de Identiteit van Nederland is het podium voor politicus Raoul Boucke. Bij de Europese verkiezingen op 22 mei is hij is de eerste Nederlandse kandidaat van Surinaamse afkomst.

In de aanloop naar het WK bezoekt Quintis als keeper wekelijks een voetballer uit één van de deelnemende landen. Deze zondag aandacht voor Ghana. Quintis bezoekt voetballer Christian Atsu. Deze Ghanees speelt bij Vitesse.

Deze week ook weer: De Mannen van de Straat! Een verzamelplaats van typetjes van Jörgen en Jeffrey Spalburg.

De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma zo:Raymann met de titel Zo: RAYMANN werd uitgezonden op zondag 18 mei door de NTR. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie