Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - Zo: RAYMANN

Zo: RAYMANN

RAYMANN!

11-5-2014

| 1224 x bekeken | 0 reacties
8
Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van zo:RAYMANN! Met in deze Moederdag-uitzending drie dames: Barbara Barend, Jetty Mathurin en Funda Müjde

Op Moederdag praat Tante Es met: presentatrice en sportjournaliste Barbara Barend! Ze werd vorig jaar voor de tweede keer zelf moeder en presenteerde samen met haar vader Frits het programma ‘Barend & Barend’. Zij zijn beiden hoofdredacteur van de sportglossy ‘Helden’.

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen iemand die over de hele wereld aangesproken wordt met ‘mama’: cabaretičre Jetty Mathurin!

Rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen geven hun visie op het Nederland van nu. Deze zondag is het podium voor cabaretičre Funda Müjde! Zij spreekt over de ‘Toegankelijkheid van Nederland’.

In Quintis op weg naar het WK deze zondag aandacht voor Iran. Quintis bezoekt voetballer Alireza Jahanbakhsh. Deze Iraniër speelt bij N.E.C.

Deze week ook weer: De Mannen van de Straat! Een verzamelplaats van typetjes van Jörgen en Jeffrey Spalburg; iedere week andere ‘mannen van de straat’ die de actualiteit bespreken!

We spelen deze zondag weer de ABC-quiz met Edsel; het AllerBeste van de Caribbean! Wat weten wij over het Caribisch gebied? Edsel en Coassistencia (Jasmine Sendar) testen het bij mensen in de zaal en bij jou online!

De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma zo:Raymann met de titel Zo: RAYMANN werd uitgezonden op zondag 11 mei door de NTR. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie