Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - Zo: RAYMANN

Zo: RAYMANN

RAYMANN!

4-5-2014

| 1163 x bekeken | 0 reacties
8
Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van zo:RAYMANN! Met in deze uitzending: Ronnie Tober, Marga Bult en Koos Postema!

Tante Es praat met: zanger Ronnie Tober! Deze Amerikaans-Nederlandse ‘crooner’ is bekend van zijn hits ‘Breng die rozen naar Sandra’ en ‘Ik vind je geweldig’. Hij heeft nog opgetreden voor president Kennedy in het Witte Huis. Ook vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Morgen’.

In Daar Bij Die Molen praat Jörgen in de week van het Eurovisie Songfestival zangeres Marga Bult! In 1987 behaalde zij de vijfde plaats met ‘Rechtop in de Wind’ en won zij de populariteitsprijs bij het Songfestival.

Op de avond dat wij oorlogsslachtoffers herdenken is het podium van Identiteit van Nederland voor Koos Postema. Hij heeft als kind het bombardement van Rotterdam meegemaakt.

In de aanloop naar het WK bezoekt Quintis als keeper wekelijks een voetballer uit één van de deelnemende landen. Deze zondag aandacht voor Colombia. Quintis bezoekt voetballer Juan Agudelo van FC Utrecht.

Deze week ook weer: De Mannen van de Straat! Een verzamelplaats van typetjes van Jörgen en Jeffrey Spalburg;

We spelen deze zondag weer de ABC-quiz met Edsel. Wat weten wij over het Caribisch gebied? Edsel en Coassistencia (Jasmine Sendar) testen het bij mensen in de zaal.

In deze uitzending van zo:Raymann waren Jasmine Sendar, Marga Bult, Ronnie Tober en Koos Postema te gast. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma zo:Raymann met de titel Zo: RAYMANN werd uitgezonden op zondag 4 mei door de NTR. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie