Uitzending
RAYMANN! - Zo: RAYMANN

Zo: RAYMANN

RAYMANN!

16-3-2014

| 1767 x bekeken | 0 reacties
7
Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van zo:RAYMANN! Met in deze uitzending: Bobbi Eden, Joost Eerdmans, Narsingh Balwantsingh

Bobbi Eden
Tante Es ontvangt in deze uitzending: Bobbi Eden! Zij heeft internationaal carrière gemaakt als pornoster en ondernemer en onlangs verscheen haar biografie ‘Bobbi Eden’. Binnenkort is zij wekelijks te zien in de RTL 5-serie ‘Ik Ben een Ster, Haal Me Hier Uit!’. De serie wordt in de jungle van Suriname opgenomen.

Quintis
Deze zomer staat heel Nederland weer achter Oranje tijdens het WK in Brazilië. In de aanloop naar het WK bezoekt Quintis als keeper wekelijks een voetballer uit één van de landen die deelnemen. Ook onderzoekt hij een traditie die typerend is voor het land. Deze week aandacht voor de Verenigde Staten!

Joost Eerdmans
In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart, Joost Eerdmns. Hij is de lijsttrekker van Leefbaar Rotterdam.

Narsingh Balwantsingh
Deze zondag is het podium voor Narsingh Balwantsingh in de Identiteit van Nederland. Deze week vieren ook in Nederland de hindoes het begin van het Holifeest.

De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma zo:Raymann met de titel Zo: RAYMANN werd uitgezonden op zondag 16 maart door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie