Uitzending
Radar - 7-9-2020

7-9-2020

Radar

613 x bekeken | 0 reacties
6
In deze tijd is meer dan duidelijk geworden hoe belangrijk onze internetverbinding is. De beste verbinding die je kunt hebben is via glasvezel. In Nederland houden zo'n 40 partijen zich bezig met de aanleg van dat glasvezel. En er is een keiharde concurrentiestrijd gaande. Door die strijd moeten consumenten vaak onnodig wachten tot ze die snelle glasvezelverbinding hebben. En van de grootste spelers op de markt is KPN. Die partij komt opvallend vaak aan bod op het moment dat het aanleggen van glasvezel wordt gefrustreerd. KPN zit in de studio.

Wel zo handig, een videodeurbel waarmee je kan zien wie voor je deur staat wanneer er wordt aangebeld. Maar dan moet de videofunctie het wel doen. Het apparaat lijkt namelijk maar niet op te laden. Wanneer je het bedrijf probeert te bereiken krijg je niemand te pakken, op zijn minst irritant te noemen. Fons gaat op onderzoek uit en vindt naast vele klachten over het bedrijf op internet ook de eigenaar van het bedrijf.

Radar test zes speakers in een prijsklasse van 125 tot 410 euro. Met een panel bestaande uit zanger Wolter Kroes, dj en producer Nathan Surreal en geluidstechnicus Benjamin Braasem testen we de speakers op geluidskwaliteit, vormgeving, accuduur en hoe gemakkelijk het apparaat mee te nemen is. Is goedkoop duurkoop?

In deze uitzending van Radar was Wolter Kroes te gast. De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg. Deze uitzending van het programma Radar werd uitgezonden op maandag 7 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie