Uitzending
Radar - 6-1-2020

6-1-2020

Radar

1631 x bekeken | 0 reacties
6
E5 en E10 zijn de nieuwe benzinesoorten met bio-ethanol en zijn sinds oktober op de markt. Nu we drie maanden onderweg zijn met E10- en E5-benzine is het tijd eens wat zaken op een rijtje te zetten. We deden een oproep en we werden overspoeld met reacties. Vooral scootergebruikers hebben veel klachten. Niet iedereen is tevreden met de toevoeging van bio-ethanol, zo blijkt uit de reacties, ook autorijders niet.

Eventjes je lippen laten vergroten, je rimpels behandelen door een apparaat dat je huid verdampt, of met kleine naaldjes je huid laten 'verstevigen'. Je kunt geen teken van veroudering bedenken waar geen cosmetische behandeling voor is bedacht. Vaak worden er nieuwe apparaten ingezet die bediend worden door mensen die daar niet voor zijn opgeleid. Radar heeft samen met de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde een enquÍte gehouden onder cosmetisch artsen. Daaruit blijkt onder andere dat 95% van de artsen patiŽnten kent waarbij complicaties zijn ontstaan na een behandeling door een niet-arts. De gevolgen die zij zien zijn bijvoorbeeld blijvende littekens of blijvende pigmentvlekken. Wat moet er gebeuren om dit tegen te gaan?

Ze liggen in steeds meer supermarkten: verspakketten. Alle ingrediŽnten in ťťn pakket waar je een maaltijd van kan maken. We kochten er een paar bij diverse supermarkten. Welke is het lekkerst? En ben je goedkoper of duurder uit dan wanneer je de ingrediŽnten los koopt?

De presentatie was in handen van Antoinette Hertsenberg. Deze uitzending van het programma Radar werd uitgezonden op maandag 6 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie