Uitzending
Podium Witteman - 3-1-2016

3-1-2016

Podium Witteman

1860 x bekeken | 0 reacties
4
Een speciale uitzending met gastsamensteller Herman van Veen.

Herman van Veen, zanger, violist, componist en onvoorwaardelijk liefhebber van muziek krijgt carte blanche in Podium Witteman. Hij nodigt zijn favoriete musici uit in een verrassend programma gewijd aan de liefde voor muziek en dans.

Samen met Paul Witteman presenteert hij zijn bijzondere muzikale levensverhaal. We zien hem in de rol van componist en violist, maar hij zal ook een schitterend lied over de oorlog zingen.

Gasten zijn o.a. Reinbert de Leeuw die Satie komt spelen en de Russische virtuoos Oleg Fateev die zigeunermuziek speelt op zijn accordeon.

Onder vier ogen

Herman van Veen zit vijftig jaar in het vak en dat viert hij samen met gitariste Edith Leerkes tijdens een tiental mei juni concerten in de Nederlandse concertgebouwen.

Herman en Edith presenteren voor deze feestelijke gelegenheid een programma met voornamelijk nieuwe liedjes, verhaaltjes en instrumentaal werk.

De presentatie was in handen van Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Podium Witteman werd uitgezonden op zondag 3 januari door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie