Uitzending
Pauw - 29-11-2017

29-11-2017

Pauw

1964 x bekeken | 0 reacties
4
Anita Witzier
Stephanie van den Berg zag Praljak zijn gifbeker leegdrinken voor het Joegoslaviėtribunaal. Anita Witzier over de actie #IKGEEFOMJE. Met #IKGEEFOMJE wil tijdschrift Margriet mensen oproepen om voor elkaar in actie te komen, op wat voor manier dan ook. Voor iemand in de nabije omgeving of verder weg. Die aandacht kan in de kleine dingen zitten: van een gesprek aanknopen of het delen van een maaltijd tot samen een uitstapje maken of het tuinpad aanvegen. Margriet-columnist Anita Witzier steunt de actie en schuift aan bij Pauw.

Arie Slob
Minister Arie Slob voor basis- en voortgezet onderwijs ging vandaag in Amsterdam in gesprek met vijfhonderd basisschooldocenten. De minister is samen met de initiatiefnemers van #POinactie Thijs Roovers en Jan van de Ven te gast.

Stephanie van den Berg
Journaliste Stephanie van den Berg was vandaag aanwezig bij het Joegoslaviėtribunaal, waar Slobodan Praljak zelfmoord pleegde door voor de ogen van de rechters gif in te nemen.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 29 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie