Uitzending
Pauw - 1-12-2017

1-12-2017

Pauw

2348 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast: Imanuelle Grives, Joost Luiten, Ronnie Flex en Hef.

RAPPERS RONNIE FLEX EN HEF OVER NEDERLANDSE HIPHOP
Hiphop is de grootste muziekstroming van het moment. We praten met rappers Ronnie Flex & Hef over hun succes; op Spotify en YouTube halen hun hits miljoenen streamings en views.

IMANUELLE GRIVES LEEFDE DRIE WEKEN OP STRAAT
Imanuelle Grives is voor een nieuw seizoen van het EO-programma ‘The Homeless Experience’ helemaal op zichzelf aangewezen, als ze zich als dakloze drie weken lang moet zien te redden.

LUCILLE WERNER OVER DE PLEK VAN MENSEN MET EEN HANDICAP OP DE ARBEIDSMARKT
Het zoveelste rapport stelt dat gehandicapten onvoldoende kunnen deelnemen aan de samenleving. Wat moet er anders? Lucille Werner reageert bij Pauw.

CHARLES GROENHUIJSEN OVER TRUMP'S OUD-VEILIGHEIDSADVISEUR MICHAEL FLYNN
Michael Flynn, de voormalig veiligheidsadviseur van Donald Trump, heeft bekend te hebben gelogen tegen de FBI in het Rusland-onderzoek. Het is een enorme doorbraak in het onderzoek dat wordt geleid door speciaal aanklager Robert Mueller. Charles Groenhuijsen denkt dat dit ook grote gevolgen kan hebben voor Donald Trump.

In deze uitzending van Pauw waren Imanuelle Grives, Joost Luiten, Charles Groenhuijsen, Lucille Werner en Michael Flynn te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 1 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie