Uitzending
Pauw - 30-11-2017

30-11-2017

Pauw

1993 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast o.a.: Xander van der Wulp, Marcel Karhof en zijn vrouw, Liesbeth Zegveld en The Kik.

MARCEL KARHOF SPEELT GEEN SINT NICOLAAS, DAT ÍS HIJ
Documentairemaker Eva Nijsten belde met Marcel Karhof, van het Sint Nicolaas genootschap. “Ik vertelde hem dat ik een film wilde maken over mannen die sinterklaas spelen. ‘Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres’, zei hij. Ik reageerde verbaasd; hij was toch de voorzitter van het Sinterklaasgenootschap? Hij zei: ‘Ik speel geen Sinterklaas, ik ben Sinterklaas.’ Toen was me duidelijk dat ik met hem moest gaan praten.” De documentaire ‘Sinterklaas bestaat’, die op 5 december wordt uitgezonden, laat zien dat Karhof niet liegt als hij zegt dat hij tien maanden per jaar iemand anders is, maar dat hij zichzelf is in november en december. Marcel en zijn vrouw schoven donderdag aan.

ADVOCAAT LIESBETH ZEGVELD OVER DE VRIJSPRAAK VAN JULIO POCH
Tijdens een tumultueuze zitting werd de Argentijn Julio Poch vannacht vrijgesproken van betrokkenheid bij de Argentijnse dodenvluchten. Belangrijk bewijs op basis waarvan Poch is vastgezet was de verklaring van drie collega-piloten. Bij Pauw reageert Liesbeth Zegveld, advocaat van de drie getuigen, op de uitspraak van de rechtbank.

XANDER VAN DER WULP OVER DE AANKLACHT VAN WILDERS TEGEN RUTTE III
Politiek verslaggever van de NOS, Xander van der Wulp, over de aangifte van PVV-leider Geert Wilders tegen premier Mark Rutte (VVD).

In deze uitzending van Pauw was Liesbeth Zegveld te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 30 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie