Uitzending
Pauw - 28-11-2017

28-11-2017

Pauw

2420 x bekeken | 0 reacties
6
Karin Bloemen, Erna Sassen, Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde, Jan-Jesse Lieftink, Foort van Oosten, Michael Eerhart en Hella Hueck

Karin Bloemen en Erna Sassen
De bekende theaterregisseur Ruut Weissman van onder anderen Hij gelooft in mij en Fiddler on the Roof ligt de afgelopen weken zwaar onder vuur. Weissman wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en machtsmisbruik. Hij ontkende de aantijgingen dit weekend in het Parool. Zangeres en cabaretière Karin Bloemen noemde die ontkenning ongepast. Ze spreekt over Weissman met actrice Erna Sassen, die in haar tijd op de Toneelschool Amsterdam een relatie met hem had.

Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde
Nee, geen Pierre Bokma als Duitse leraar of Marieke Heebink als geile docente in Wachstumsschmerzen. Deze theatervoorstelling spelen Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde, samen Rundfunk, helemaal samen. Maar er zitten zeker interessante types in hun voorstelling, van gemene vaders tot bizarre sportschooltypes, tot zesjarige rappers. Yannick en Tom spreken over de voorstelling, hun inspiratiebronnen en hun humorgrenzen.

Hella Hueck
Een nieuw hoogtepunt voor de bitcoin: de koers van de digitale munt gaat hard op de 10.000 dollar af. De 22-jarige student Michael Eerhart verdiende er inmiddels al een paar ton mee, met maar 25 euro inzet. Financieel journalist Hella Hueck is een stuk sceptischer over de bitcoin en noemt het ‘gebakken lucht’.

In deze uitzending van Pauw waren Hella Hueck, Erna Sassen, Karin Bloemen, Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 28 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie