Uitzending
Pauw - 25-9-2017

25-9-2017

Pauw

1388 x bekeken | 0 reacties
5
Ybeltje Berckmoes
Ybeltje Berckmoes schreef een boek over haar tijd als VVD-Tweede Kamerlid. En dat leest als een afrekening.

Albert Verlinde
Zondag is de musical Was getekend, Annie M.G. Schmidt in premiere gegaan. In deze musical gaat Flip van Duijn, de zoon van Annie, op zoek naar antwoorden op vragen die hij zijn moeder tijdens haar leven niet kon of durfde te stellen. Albert Verlinde is de producent van de musical en hij komt vertellen waar zijn fascinatie voor Annie M.G. Schmidt vandaan komt.

Lilianne Ploumen
Lilianne Ploumen (PvdA) stopt als Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Voor haar inzet op het gebied van vrouwen- en meisjesrechten wereldwijd ontvangt ze de Aletta Jacobsprijs 2018.

Annemiek van Vleuten
De derde dinsdag van september was dit jaar meer dan Prinsjesdag. Het was de dag dat Annemiek van Vleuten zichzelf tot koningin van de tijdrit kroonde, op het WK wielrennen in Noorwegen. De snelste wielrenster ter wereld schuift vanavond aan om te praten over haar ongelooflijke carrière. Over vallen (in Rio), opstaan en weer keihard doorgaan.

In deze uitzending van Pauw waren Albert Verlinde en Lilianne Ploumen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 25 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie