Uitzending
Pauw - 22-9-2017

22-9-2017

Pauw

1457 x bekeken | 0 reacties
7
HERMAN KOCH EN PIETER VERHOEFF OVER DE DOCU 'ECHT HERMAN KOCH'

Echt Herman Koch heet de documentaire die Pieter Verhoeff maakte over schrijver, columnist en Jiskefet-lid Herman Koch. Een documentaire, te zien op het Nederlands Film Festival en op 27 september ook op NPO 2, die antwoord probeert te geven op de vraag wanneer de schrijver Herman Koch samenvalt met de mens. Denkt Herman hetzelfde als zijn personages? Hoe gebruikt hij de louterende ervaringen uit zijn jeugd in zijn boeken? En waarom maakt hij graag maffe geluiden in het openbaar? Verhoeff en Koch schuiven aan

ARNON GRUNBERG EN YOURI MULDER OVER ANGELA MERKEL EN DUITS VOETBAL

Youri Mulder en Arnon Grunberg delen een liefde voor Duitsland. Youri voor de Duitse mentaliteit op het voetbalveld en de legendarische coaches. Arnon vertelt waarom Angela Merkel een vrouw naar zijn hart is en brengt een ode aan de moeder van Europa.

EMY BONJASKY LIEP EEN WEEK MEE MET DE POLITIE

Vorig jaar bekritiseerde Remy Bonjasky het etnisch profileren bij de Nationale Politie. In onze uitzending haalde hij daarbij flink uit. Wijkagent Jeffrey Halsema uit Almere nodigde hem uit eens mee te lopen. Die uitdaging ging Bonjasky vorige week aan. Vanavond bij Pauw vertelt hij over zijn ervaring.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 22 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie