Uitzending
Pauw - 20-9-2017

20-9-2017

Pauw

1323 x bekeken | 0 reacties
6
Anne-Mar Zwart
Het EO-programma Anti Pest Club is op het prestigieuze Gouden Rozen-festival in Berlijn uitgeroepen tot beste Europese kinderprogramma. In het programma brengt presentatrice Anne-Mar Zwart een bezoek aan basisschoolklassen waar wordt gepest. Deze week is het programma op televisie vanwege de landelijke Week tegen Pesten. Vanavond is Anne-Mar te gast bij Pauw.

Ellen ten Damme en Dennie Christian
Komende zondag kiest Duitsland een nieuw parlement. Deze week besteedt Pauw volop aandacht aan onze buren. Vanavond praten Ellen ten Damme, die vaak in Duitsland heeft opgetreden, en Dennie Christian over de grote verschillen in muziek en cultuur tussen Nederland en Duitsland.

Anita Witzier
Anita Witzier stopt na 20 jaar als presentatrice van het populaire televisieprogramma Memories. "Het is met pijn in het hart maar het is ook mooi." Haar opvolger is Katja Schuurman. Vanavond is Anita Witzier te gast bij Pauw en brengen we een ode aan haar 20 jaar bij Memories.

Renske de Greef
HEMA stopt met de geslachtsaanduiding op het etiket van kinderkleding. Schrijfster Renske de Greef voedt haar dochter Boris genderneutraal op en is blij met het initiatief van het warenhuis.

In deze uitzending van Pauw waren Anita Witzier, Anne-Mar Zwart, Dennie Christian, Ellen ten Damme en Renske de Greef te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 20 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie