Uitzending
Pauw - 27-9-2017

27-9-2017

Pauw

1741 x bekeken | 0 reacties
6
Bastiaan Geleijnse en Jean-Marie van Tol
Bastiaan Geleijnse en Jean-Marie van Tol zijn de makers van Fokke & Sukke, het broekloze vogelduo in NRC Handelsblad. Dinsdag wonnen de heren de Inktspotprijs 2017, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste politieke tekening.

Bernhard Jens
Bernhard Jens is woordvoerder van de politie Utrecht, samen met journalist Sandra Schuurhof presenteert hij de zesdelige serie van SBS Cold Case - Dader gezocht. Hierin proberen zij politiezaken die al langer dan tien jaar onopgelost zijn, toch op te lossen.

Tania Kross
Een van de beroemdste opera's aller tijden, Carmen, in de meest vurige versie aller tijden. Dat is Carmen Revisited, met in de hoofdrol Tania Kross. Waarbij het niet de bedoeling is om als publiek de voorstelling simpel te ondergaan, nee, als het aan Tania Kross ligt zit straks niemand meer op zijn stoel. Opera en publieksparticipatie, kan dat? Mag dat?

John van Lottum
De Wimbledon-finale tussen de Zweed Bjrn Borg en de Amerikaan John McEnroe wordt nog steeds beschouwd als n van de meest legendarische tennisfinales ooit gespeeld. De wedstrijd uit 1980 is zelfs verfilmd. Die speelfilm, Borg/McEnroe, draait binnenkort in Nederland. Oud-proftennisser John van Lottum trainde met John McEnroe en vertelt waarom deze finale een klassieker is in de sportgeschiedenis.

In deze uitzending van Pauw waren Bastiaan Geleijnse, Bernhard Jens, John van Lottum en Tania Kross te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 27 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie