Uitzending
Pauw - 30-10-2017

30-10-2017

Pauw

2494 x bekeken | 0 reacties
4
Te gast: Seksuoloog Goedele Liekens, Tom Kleijn , Jörgen Raymann en Arjan Lock

Peter Plasman
Beschuldigde reageert voor het eerst op de aantijgingen van Jelle Brandt Corstius, samen met zijn advocaat Peter Plasman.

Goedele Liekens
Oktober is de Maand van de Geschiedenis, een maand vol lezingen en exposities. Bij Pauw schuift deze maand geregeld een gast aan om te praten over zijn of haar persoonlijke band met historische feiten en figuren. Vanavond met seksuoloog Goedele Liekens over 50 jaar seks op televisie.

Tom Kleijn
Paul Manafort, de oud-campagneleider van Donald Trump, is aangeklaagd voor onder meer samenzwering tegen de Verenigde Staten en het witwassen van 18 miljoen dollar. Amerikadeskundige Tom Kleijn praat ons vanavond bij over de recente ontwikkelingen in het Ruslandonderzoek.

Jörgen Raymann
Jörgen Raymann presenteert de muzikale tv-special ‘In Holland staat een kerk’ vanwege 500 jaar protestantisme. Hij is vanavond te gast bij Pauw samen met EO-directeur Arjan Lock.

In deze uitzending van Pauw waren Arjan Lock, Goedele Liekens, Jörgen Raymann, Peter Plasman en Tom Kleijn te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 30 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie