Uitzending
Pauw - 15-11-2018

15-11-2018

Pauw

2702 x bekeken | 0 reacties
8
Vijf Britse Kabinetsleden zijn vandaag afgetreden en vanuit May's eigen partij is een motie van wantrouwen ingediend. 25 november staat een EU-bijeenkomst op het programma om de Brexitovereenkomst af te timmeren, maar de vraag is of dat doorgaat. EenVandaag-verslaggever Vanessa Lamsvelt schuift aan.

Na dertien jaar verdwijnt Spuiten & Slikken van de televisie. Om beter aansluiting te vinden bij de doelgroep zal het programma in aangepaste vorm verder gaan als educatief en interactief online platform met wekelijkse bijdragen van de huidige presentatoren. Bij ons blikken presentatoren van het eerste uur Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink terug op de voor hun meest memorabele momenten. Daarbij komen ook de gewaagde seks en drugsexperimenten langs. Ook huidige presentatrice Emma Wortelboer schuift aan. Zij geeft in haar wekelijkse Emma's Peepshow online advies over alle eerste keren bij liefde en seks.

Drie jaar geleden overleed schrijver Joost Zwagerman. Zelfmoord. De impact van zijn dood was enorm. Coen Verbraak maakte een documentaire over Zwagerman, waarin uitgevers, zijn ex-vrouw en goede vrienden aan het woord komen. Twee daarvan, auteurs Jessica Durlacher en Ronald Giphart, zijn vanavond te gast met Verbraak om te praten over Zwagermans literaire erfenis en hun persoonlijke nagedachtenis.

De hoogste baas van onze geheime dienst Rob Bertholee neemt vandaag afscheid. Zeven jaar was hij namens de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst het gezicht naar buiten. Hij had samen met de chefs van onder andere de Nationale Politie de leiding bij het voorkomen van terroristische aanslagen en het tegengaan van cyberaanvallen van buitenlandse mogendheden. Hoe is het gesteld met de veiligheid in Nederland?

In deze uitzending van Pauw waren Emma Wortelboer, Filemon Wesselink, Jessica Durlacher, Ronald Giphart, Sophie Hilbrand en Vanessa Lamsvelt te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 15 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie