Uitzending
Pauw - 18-11-2014

18-11-2014

Pauw

1380 x bekeken | 0 reacties
6
Gerrit Zalm
ABN AMRO schrapt de komende jaren 650 tot 1000 banen. Dit werd bekendgemaakt bij de presentatie van de derde kwartaalcijfers van de bank. De stap is opvallend, omdat ABN AMRO winst maakt. Toch worden er banen geschrapt en kantoren gesloten. Volgens de bank omdat klanten steeds meer zaken online regelen. Pauw spreekt vanavond met Gerrit Zalm, bestuursvoorzitter van ABN AMRO, over deze plannen, de internationale spanningen en de broze economie.

Ferry Mingelen
De Tweede Kamer debatteert vandaag over de zorg. Aanleiding is de schrijnende situatie in verpleeghuizen, waar ouderen soms aan hun lot overgelaten lijken te worden. Ferry Mingelen volgt het debat en doet vanavond verslag.

Saskia Noort en Esther Verhoef
De succesvolle thrillerauteurs Saskia Noort en Esther Verhoef zijn beiden genomineerd voor de NS publieksprijs. Verhoef won deze prijs voor het populairste boek al een keer eerder. Morgen wordt de winnaar bekend gemaakt. Vanavond praat Jeroen Pauw met beide schrijfsters over de wetten van het thrillergenre, het schrijven van een bestseller en de Publieksprijs. Noort is genomineerd voor haar thriller ‘Debet’. Verhoef maakt kans met de ‘De kraamhulp’ op de NS Publieksprijs.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 19 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie