Uitzending
Pauw - 17-11-2014

17-11-2014

Pauw

2569 x bekeken | 0 reacties
6
Tom Middendorp
Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp licht vandaag de stand van zaken toe van de bijdragen aan de missie boven Irak waar Nederlandse F-16’s de afgelopen weken bommen hebben gegooid. Vanavond reageert Middendorp in Pauw.

Ali B
Ali B Bekend(t)’ vanavond bij Pauw. Zijn theatervoorstelling met deze gelijknamige titel gaat wegens succes opnieuw in reprise. Want Ali wil nog veel meer weten van zijn publiek. Op het toneel laat de rapper zien hoe je elkaar echt leert kennen. Met Jeroen bespreekt hij welke rol hem het beste past: de rapper, de entertainer, het jurylid of toch de jonge vader?

Otwin van Dijk en Fleur Agema
De Tweede Kamer debatteert morgen met staatssecretaris van Rijn over de zorg in verpleeghuizen. Otwin van Dijk en Fleur Agema, woordvoerders zorg van de PvdA en PVV debatteren er vanavond vast over bij Pauw. Van Dijk (PvdA) wil onder meer zorg dicht bij mensen organiseren, zorgverleners die midden in de samenleving staan en mensen thuis kunnen helpen. Agema (PVV) vindt echter dat verzorgingshuizen moeten blijven bestaan om te voorkomen dat ouderen thuis verkommeren en vereenzamen.

In deze uitzending van Pauw waren Fleur Agema en Ali B. te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 17 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie