Uitzending
Pauw - 13-3-2015

13-3-2015

Pauw

1931 x bekeken | 0 reacties
4
Het liefst luisteren ze de hele dag naar muziek. Naar Americana, pure muziek zonder synthesizers en computers, met thema’s als eindeloze wegen, weggelopen vrouwen en nieuwe liefdes. Johan Derksen, Mart Smeets en Jan Donkers voelen zich nog lang niet te oud voor rock-‘n-roll. Vanavond in Pauw een gesprek over muziekpassie, zelf ouder worden en ouder wordende musici. Donkers schreef er een boek over met de titel Rock ‘n roll voorbij de midlifecrisis.

Op woensdag 18 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. De afgelopen weken is er volop campagne gevoerd en werd er flink gedebatteerd. Vanavond bespreken we de verkiezingen met de fractievoorzitter van D66, Alexander Pechtold.

Drie jeugdspelers van Ajax zijn gisteren gearresteerd omdat zij een agente in burger zouden hebben mishandeld. De A1-spelers zijn inmiddels weer vrij, maar één van de jongens moet zich later bij de rechter verantwoorden. De andere twee gelden niet meer als verdachte. Ajax neemt de zaak hoog op, spreekt van een ernstig incident en heeft de drie inmiddels geschorst. Vanavond praten we erover met Helden hoofdredacteur Frits Barend en oud-voetballer Harvey Esajas, die ooit zelf uit de Ajax-opleiding werd weggestuurd.

De week is bijna voorbij. Hoog tijd om vanavond de week door te nemen met cabaretier Dolf Jansen! Wat viel hem op deze week?

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 13 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie