Uitzending
Pauw - 6-3-2015

6-3-2015

Pauw

2747 x bekeken | 0 reacties
6
Het Openbaar Ministerie heeft zestien en veertien jaar cel geëist tegen ‘de Nederlandse Bonnie en Clyde’. Het verliefde stel Marcos van der P. en Enise B. trokken vorig jaar rovend en plunderend door Nederland. Meerdere mensen werden daarbij het slachtoffer van het geweld dat zij gebruikten. Zo werd een vrouw uit Meppel twee keer met een mes gestoken en geslagen met een steelpan. Vanavond schuiven Peter Plasman, advocaat van Elise B, en rechtbankverslaggever Saskia Belleman aan bij Pauw

Marjet van Amelsvoort is rond de 100 kilo en is het zat om gediscrimineerd te worden. En ze is niet de enige. In de nieuwe NTR-serie Uitgesloten gaat presentatrice Anousha Nzume in gesprek me mensen die het slachtoffer zijn van discriminatie. Vanavond in Pauw een stevig gesprek over de gevolgen van overgewicht met presentator Han Peekel, de zangeressen Shirma Rouse en Wiebke Göetjes, Anousha Nzume en Marjet van Amelsvoort.

Hij was er al eerder, maar dit jaar mag Ad Visser als schrijver van 'Strange Days' voor het eerst als succesauteur naar het Boekenbal. Voor Pauwgaat Ad op een speciale, literaire missie.

"Uitgereisde jihadisten kunnen beter daar sneuvelen dan terugkeren naar Nederland." De uitspraak die premier Mark Rutte gisteravond deed tijdens het RTL Debat, heeft veel stof doen opwaaien. Pauw bespreekt het met Frits Wester, Bram van Ojik en Farid Azarkan. Waren zij verbaasd over de harde woorden?

In deze uitzending van Pauw waren Ad Visser, Anousha Nzume, Bram van Ojik, Farid Azarkan, Frits Wester, Han Peekel, Peter Plasman en Wiebke Göetjes te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 6 maart door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie