Uitzending
Pauw - 9-3-2015

9-3-2015

Pauw

1483 x bekeken | 0 reacties
7
Schrijvers Ronald Giphart en Bart Chabot gaan weer de theaters in. Bijna zes na jaar het overlijden van hun vriend Martin Bril pakken ze de draad weer op onder de naam Trio Giphart & Chabot. Het theateravontuur gaat woensdag 11 maart van start. Wat zij gaan doen en hoe de geest van Bril in de shows blijft, vertellen ze in Pauw.

Machinisten en conducteurs zijn het zat om uitgescholden en mishandeld te worden. Door het hele land was er daarom vanochtend getoeter van treinen te horen. Directe aanleiding is het geweld tegen een conductrice in de trein van Schiphol naar Hoofddorp, vorige week. Vanochtend ging het weer mis en liep een conducteur een bloedneus op door een boze passagier. Volgens de NS is het geweld de laatste tijd toegenomen en wordt er gemiddeld twee keer per dag geweld gebruikt tegen het personeel. Machinist Jos van der Veen is initiatiefnemer van het toeterprotest en schuift vanavond samen met hoofdconducteurs Iloyka en Bram aan.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 9 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee