Uitzending
Pauw & Witteman - Uri Geller

Uri Geller

Pauw & Witteman

25-1-2008

| 2782 x bekeken | 1 reacties
6
Vanavond te gast bij Jeroen Pauw en Paul Witteman: Onno Hoes, Uri Geller, Eric Claassen en Dion Bartels

Dion Bartels
Deze week deed de FIOD een inval bij beleggingsfonds Palm Invest dat onder andere belegt in vastgoed op de Palm Eilanden van Dubai. Advocaat Dion Bartels deed vorig jaar aangifte bij justitie. Volgens hem klopte er niets van de boekouding van Palm Invest. Vanwege het uitblijven van een accountantsverklaring zegde huisbankier ABN Amro de bankrekening van het fonds eenzijdig op. Het fonds beloofde een jaarlijks rendement van 9 procent en een maandelijkse uitkering. Aan zulke rooskleurige voorwaarden zit een luchtje, moet men bij Autoriteit FinanciŽle Markten hebben gedacht. Overigens heeft Palm Invest de maandelijkse uitkeringen tot op heden wel uitbetaald.

Eric Claassen
Professor Eric Claassen is immunoloog en hij vindt dat de probiotica te snel in het verdomhoekje zijn gestopt. Het UMC Utrecht bracht woensdag naarbuiten dat 24 patiŽnten met een acute alvleesklierontsteking zijn overleden na een experimentele behandeling met probiotica. Volgens Claassen is zo'n ontsteking sowieso een zeer ernstige aandoening waaraan 10 tot 20 procent van de patiŽnten overlijdt. Het aantal doden van het UMC-onderzoek komt hiermee overeen. Als bij het onderzoek meer dan 20 procent zou zijn overleden, dan was de paniek terecht geweest, aldus de immunoloog.

Onno Hoes
Onno Hoes is momenteel gedeputeerde voor de VVD in Brabant. Hoes neemt het op tegen de Rotterdamse burgemeester Ivo Opstelten in de strijd om het partijvoorzitterschap van de VVD. De partijleden kiezen hun nieuwe voorzitter via een algemene redenraadpleging. Wie Jan van Zanen opvolgt wordt op 31 maart bekend.

Uri Geller
De gebogen lepel is hťt handelsmerk van Uri Geller. Met zijn speciale krachten kan hij lepels ombuigen en bijvoorbeeld stilstaande horloges weer op gang brengen. Vanaf morgenavond zendt SBS 6 het programma 'De nieuwe Uri Geller' uit. Een programma waarin tien kandidaten zich met elkaar meten op het gebied van magie, mentalisme en psychologie. Uri Geller beoordeelt hun prestaties en de kijkers kunnen stemmen op hun favoriet. De winnaar van de titel 'Uri Geller van Nederland' neemt het vervolgens op tegen de winnaars uit andere landen. Vanavond is Geller te gast in 'Pauw & Witteman' dus leg die stilstaande horloges en klokken alvast klaar bij de televisie!

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Onno Hoes en Dion Bartels te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman met de titel Uri Geller werd uitgezonden op vrijdag 25 januari door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie