Uitzending
Pauw & Witteman - 7-3-2012

7-3-2012

Pauw & Witteman

1520 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Martijn van Dam, Aart Zeeman, Arnold Karskens, Koos van Dam, Abrahim Miro, Lobke Berkhout en Lisa Westerhof.

Koos van Dam, Abrahim Miro, Lobke Berkhout
Vanavond bespreken we eventueel militair ingrijpen tegen het regime van president Assad met de volgende gasten: Koos van Dam weet als oud-ambassadeur in Irak hoe het leven onder een dictator er uit ziet. Oorlogsjournalist Arnold Karskens bezocht vele conflictzones en beschrijft de mogelijkheden voor objectieve verslaggeving in het gebied. Abrahim Miro maakt onderdeel uit van de Syrische oppositie die strijd tegen het regime van Assad. Aart Zeeman heeft een groot aantal reportages gemaakt over probleemgebieden zoals Irak en Afghanistan.

Martijn van Dam
Ze hebben nu een week campagne kunnen voeren en vanaf vandaag kunnen de leden op ze stemmen: de vijf kandidaten voor het partijleiderschap van de PvdA. Het gaat om Martijn van Dam, Lutz Jacobi, Nebahat Albayrak, Ronald Plasterk en Diederik Samsom. Vanavond motiveert Martijn van Dam zijn kandidaatschap in Pauw & Witteman. Hij legt uit waar hij voor staat en waar hij met de PvdA heen wil.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 7 maart door de VARA en NTR. Te gast waren Lobke Berkhout, Aart Zeeman, Arnold Karskens en Martijn van Dam. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie